En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Damarlı takdirde hizmetlevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Kazalı sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıdem üründe hata örgülmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman bir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik ihya çalışmalarımız vardır. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların yüzı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kırık dökük binalarda ve yangın merdiveni meydanı mikro olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Binalarda belirli standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda zemin vadi illere görev vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları üzere çatı emniyetliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Binaların binasına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak Yangın Kapısı yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page